USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У депутатів «Народного Фронту» немає єдності в кадрових рішеннях

3 Липня 2015 11:30
Незважаючи на те, що ініціатором відставки Ігоря Шевченка з посади міністра екології та природних ресурсів України виступив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, в його фракції - «Народний фронт» - знайшлися народні депутати, які не голосували за цю постанову.

Так, згідно з даними Верховної Ради про поіменне голосування, за проект постанови про звільнення Шевченка не голосували 13 депутатів від «Народного фронту», три «фронтовика» відсутні на засіданні ВР.

Зокрема, не голосували Алексєєв, Дзюблик, Дроздик, Логвинський, Помазанов, Тимчук, Фаермарк, Геращенко, Котвицький, Кривенко, Мартиненко, Пашинський, Черновол.

Нагадаємо, Верховна Рада України підтримала проект постанови про звільнення Ігоря Шевченка з посади голови Мінекології. За відповідне рішення проголосували 235 нардепів.

Раніше Яценюк обмінявся з Шевченком звинуваченнями в корупції і оприлюднив скандальні подробиці трудових буднів міністра.

«Атака» на міністра екології почалась із заяв лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка щодо польотів міністра на літаку олігарха та екс-регіонала Олександра Онищенка у той час, коли під Києвом горіла нафтобаза.

Пізніше віце-прем’єр-міністр Валерій Вощевський назвав Шевченка “некомпетентним і безвідповідальним”. Зрештою прем'єр Арсеній Яценюк ухвалив рішення про проведення службової перевірки для підтвердження фактів такого польоту міністра.

Згодом Шевченко звернувся із запитом до ГПУ, аби там перевірили заяви Ляшка.

Згідно з результатами перевірки Кабміну, голова уряду вніс у парламент подання щодо відставки Шевченка з посади міністра екології.

Окрім того, зауважимо, троє волинських народних депутатів підтримали відставку Шевченка, а троє – ні.

Волинські “фронтовики” Ігор Лапін, Ігор Гузь, Юрій Савчук проголосували “за”. Мажоритарники з “Волі народу” не голосували (Сергій Мартиняк) або ж їхні картки були відсутні в системі голосування (Степан Івахів, Ігор Єремеєв).

Зауважимо, Шевченко всі обвинувачення у його бік відкидає, тому перед голосуванням щодо його звільнення звернувся до спікера парламенту Володимира Гройсмана із проханням дати йому кілька хвилин на виступ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 3 Липня 2015 11:57
Павуки в банці. Закінчать так само, як Бджоляр і Юлька.
Анонім до Анонім Показати IP 3 Липня 2015 14:16
Тем удалось отсидеть весь отпущенный срок. А этих уже через год все желают отодвинуть в сторону.
Кадри партійні Показати IP 4 Липня 2015 09:03
Коритяні і злодійські патріоти всі партії в Україні ! Про яку державу ви всі дбаєте ?! Всі "люблять" Батьківщину і її народ , а народ за межою бідності !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus