USD 39.70 39.95
  • USD 39.70 39.95
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.80 9.95

У «Дію» додали карту з пунктами незламності

20 Жовтня 2023 14:10
Тепер українці всього за кілька кліків у «Дії» зможуть знайти найближчий пункт незламності та прокласти до нього зручний маршрут. Це допоможе людям залишатися на зв’язку та мати доступ до всього необхідного навіть в умовах блекаутів.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Карта інтерактивна. З неї можна дізнатися адресу, графік роботи та умови кожного пункту незламності. А також відфільтрувати за конкретними потребами – чи є інтернет, обігрів, генератор або мобільний зв’язок.

Користуватися сервісом можна навіть офлайн. Потрібно лише попередньо завантажити карту вибраного регіону в «Дії», коли буде інтернет.

Читати ще: В Україні запустили портал «Залізне укриття» з інформацією про захисні споруди

На мапі доступна інформація про пункти у всіх областях, окрім Херсонської, Донецької, Запорізької, Луганської. А також частково Харківської, Чернігівської, Дніпропетровської й Миколаївської.

«Згодом розширимо функціонал послуги. Зможете подивитися фотографії пунктів незламності, поставити оцінку, залишити відгук тощо. Продовжуємо готуватися до можливих блекаутів і робити все, щоб кожен мав стабільний звʼязок та інтернет», – зазначив Михайло Федоров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus