USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

У дружини Трюдо підтвердили коронавірус: Канада виділяє мільярд доларів на боротьбу з хворобою

13 Березня 2020 09:29
У дружини прем'єр-міністра Канади Софі Грегуар-Трюдо підтвердили коронавірус. Вона відчула нездужання увечері 11 березня, коли повернулася з поїздки до Великої Британії.

Про це повідомляє ВВС.

«Вона поки що залишатиметься в ізоляції. Вона почуває себе добре, вживає всі рекомендовані заходи безпеки, а її симптоми залишаються легкими», — зазначили в офісі прем'єра.

На період лікування Софі Грегуар-Трюдо буде перебувати в ізоляції.

«Хоча я відчуваю незручні симптоми вірусу, незабаром повернусь на ноги. Ми переживемо цю ситуацію разом. Будь ласка, поширюйте факти і сприйміть своє здоров’я серйозно», — сказала вона, коли тест на коронавірус виявився позитивним.

Джастін Трюдо також буде два тижні на домашньому карантині та працюватиме дистанційно. Зараз у нього немає симптомів захворювання, тому поки перевіряти прем'єра на коронавірус не планують.

Сам прем'єр заявив у Twitter, що канада виділяє мільярд доларів на боротьбу з Covid-19.
Наразі у Канаді відомо про 117 випадків зараження коронавірусом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus