USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У ДТП під Луцьком загинув 18-річний пішохід

15 Січня 2019 11:13
Сьогодні вранці на автошляху між селами Промінь та Полонка Луцького району трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Відомо, що на автодорозі в селі Полонка 42-річний водій, керуючи автомобілем «Toyota Prado», допустив наїзд на пішохода, 18-річного жителя цього ж району. Молодий чоловік загинув, повідомляє прес-служба поліції Волині.

На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії.

Учора, 14 січня, на автодорозі поблизу села Чаруків Луцького району легковик «Daewoo Lanos» врізався у відбійник.

За кермом автомобіля перебував 23-річний житель Горохівського району. Внаслідок автопригоди водія транспортного засобу госпіталізували, 42-річна пасажирка легковика після огляду лікарів від госпіталізації відмовилася.

Цього ж дня у Любешівському району на автодорозі поблизу села Проходи «Volkswagen LT» злетів у кювет. У результаті ДТП травмувалося троє пасажирів транспортного засобу, одного із них госпіталізували.

За усіма фактами автопригод відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus