USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У ДТП в Словаччині загинуло двоє українських заробітчан, – ЗМІ

12 Березня 2020 09:54
На півночі Словаччини сталася смертельна ДТП за участю мікроавтобуса з закарпатськими заробітчанами.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на портал Mukechevo.net.

В поліції Словацької Республіки розповідають, що мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter із заробітчанами на швидкості зіткнувся з рейсовим автобусом, яким керував 43-річний чоловік.

Внаслідок ДТП загинули 2 людей – 23 та 26 років. Також одна людина отримала тілесні ушкодження, 14 мали помірні травми, 16 – легкі.

Після лікування 25 пацієнтів були переведені до лікарень у Ліптовському Мікулаші, Дольному Кубіні, Ружомбероку та Мартіні.

За попередніми даними, водій мікроавтобуса приїхав з місцевої АЗС і не надав пріоритету в’їзному автобусу, який знаходився на головній дорозі. Внаслідок зіткнення автобус злетів з дороги у 8-метровий яр.

Наразі офіційно щодо осіб загиблих не відомо, однак в соцмережах розповідають, що загиблими є 2 мешканців Тячівщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus