USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У ДТП в Усичах за участю КАМАЗа та легковика постраждало двоє жінок

17 Вересня 2019 16:41
У масштабній дорожньо-транспортній пригоді за участю легковика та вантажівки у селі Усичі Луцького району, постраждало двоє жінок.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Як повідомили у прес-службі поліції, у аварії, що трапилась сьогодні, 17 вересня, близько 11 години, постраждали дві жінки – 1973-го та 1997-го року народження.

«Сьогодні, 17 вересня, трапилась ДТП у селі Усичі Луцького району. Унаслідок автопригоди вантажний автомобіль КАМАЗ зіткнувся з легковим автомобілем Ford. Серед постраждалих дві жінки – 46 та 22 роки. Про їх стан нам наразі невідомо»,- зазначили у поліції.

Натомість очевидці аварії розповіли, що постраждали жінки, які їхали в легковому автомобілі.

Як прокоментував Волинським Новинам завідувач центральної оперативної диспетчерської служби Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов, який разом із двома бригадами невідкладної допомоги виїхав на місце ДТП, обох жінок госпіталізували із травмами середньої важкості до Луцької міської клінічної лікарні. Зі слів медика, загрози для їхнього життя немає.

Нагадаємо, масштабна дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько 11 години у селі Усичі Луцького району.

Також сьогодні, 17 вересня під Луцьком трапилась іще одна ДТП із постраждалим. Так, близько 9-ї години у селі Липини трапилась ДТП за участю легкового автомобіля Toyota та мотоцикла. Унаслідок аварії одного потерпілого – водія мотоцикла швидка забрала у тяжкому стані.

Також на сайті йшлося про те, що вдалось встановити особу мотоцикліста, що постраждав у дорожньо-транспортній пригоді поблизу Луцька у селі Липини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гоцул Показати IP 17 Вересня 2019 17:23
і чого ж у цьому ДТП такого МАСШТАБНОГО ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus