USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У смертельній ДТП в Житомирській області постраждала волинянка

25 Серпня 2020 11:30
Дорожньо-транспортна пригода сталася приблизно о 07:45 на 99 км автодороги Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Різні Житомирської області. Від отриманих травм загинув чоловік, ще троє учасників пригоди, серед яких дитина, госпіталізовані до медичних закладів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, пише ВолиньPost.

Попередньо встановили, що водій автомобіля ВАЗ-21112, 20-річний житель Овруцького району Житомирської області, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з автомобілем FIAT Grande Punto під керуванням 35-річного жителя Києва.

Унаслідок автопригоди загинув водій ВАЗу. Керманич FIAT та його пасажири, 54-річна жителька Волинської області та 6-річний киянин, з травмами різного ступеню доставлені до медичних закладів.

Нині всі обставини ДТП з’ясовують у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus