USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ДТП за участю депутата постраждали троє чоловіків

14 Серпня 2014 12:40
У ДТП за участю депутата обласної ради Сергія Слабенка та заступника голови Рожищенського райсуду Руслана Хитрика, яка трапилася у Маяках Луцького району, пострадали троє чоловіків, - повідомляють очевидці аварії. Про це інформує ТРК «Аверс».

Нагадаємо, щодо цієї ДТП відкрили кримінальне провадження.

Зі слів очевидців, обоє чоловіків у нетверезому стані, рухаючись в іномарці «Тойота Кемрі», не розминулися із автомобілем «Фіат», у якому були троє чоловіків. Останні - у важкому стані.

Загалом люди розповіли подробиці: «Цих двох зразу посадили і першими хотіли забрати, хоча там людина була у значно важчому стані. Забрати ми не дали, перекрили дорогу, бо це - «безпредєл».

Приховати сліди та винуватців аварії не дозволили мешканці Маяків. Водія «Тойоти Кемрі» Руслана Хитрика, розповідають люди, ловити доводилося двічі, а депутата Волиньради Сергія Слабенка з місця пригоди похапцем намагалися вивезти медики.

Пана Слабенка наздоганяти не довелося, як переконують люди, він був настільки п’яний, що до швидкої ледь довели.

На місці події зібрався ледь не весь особовий склад волинських міліціонерів. Та от тільки таким ДТП мають займатись інші силові структури. А взялися, зі слів людей, міліціянти за ДТП самі, щоб замести сліди винуватців аварії.

Чи дійсно був п’яний водій, визначить нарколог. Та цікавим залишається той факт, що заступник голови Рожищенського райсуду Руслан Хитрик, який нібито скоїв ДТП, чомусь кермував автівкою, яка зареєстрована на депутата Волиньради Сергія Слабенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Всезнайко Показати IP 14 Серпня 2014 12:48
Козли помаранчові!!!
Анонім до Всезнайко Показати IP 14 Серпня 2014 14:23
Люстрацію всім, а не лише регіоналам, яких хочуть козлами відпущення зробити і повернути назад грицюково-шибанутих керівників
просто п Показати IP 14 Серпня 2014 12:51
Справедливе розлідування. Винних - покарати
1123 Показати IP 14 Серпня 2014 12:52
ну, по п’яні переплутали машини, ну, трах*улися там у когось, але ж то, ізвіні-посунься, начальники: депутат- юриста, що всіх учить як жити по правді, другий ще один юриста, який десь мав тих усіх, бо він все і всі. зараз побачите, обоє будуть тверезі, як стьоклишко, і навіть майдан піднімуть, що їх чесних і білих оббрехали, на них наїхали і взагалі, хто ви там такі. вітер скликає сесію, щоб захистити достойного обранця перед телекамерами аверса. а ви розказуєте казки...
суддя народу Показати IP 14 Серпня 2014 13:17
люди ви ж добрі, черезх місяць усе забудете.............................
Лучани Показати IP 14 Серпня 2014 14:49
Ось вони "чесні і народні"!!!!!!!!!!! А тупий народ на слідуючих виборах знову за них проголосує, бо вони НА МАЙДАНІ БУЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Волинь Показати IP 14 Серпня 2014 14:58
От і допатріотився народний служака слабенко . Ні стида ні совісті . Тепер усі волиняни побачили його справжнє обличчя, а не маску клоуна. СЛАВА УКРАЇНІ
я Показати IP 14 Серпня 2014 15:27
хитрика та й слабенка й близько біля майдану не було
Громадянин Показати IP 15 Серпня 2014 09:17
Про що говорити, про яку справедливість? У Волиньпості була стаття про цю аварію з коментарями, то вже немає, швиденько прибрали. Алкаші-багатії роблять аварії, нищать людей і все сходить з рук, Господи, ти бачиш все, коли настане справедливість?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus