USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ДТП загинув волинянин

29 Грудня 2014 12:31
Трагедією завершилося автопригода за участю пішохода. Аварія трапилася 26 грудня, близько 21-ї години, поблизу села Звірів Ківерцівського району. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце ДТП встановлено, що громадянин Німеччини, керуючи автомобілем «Мерседес-Бенц», між селами Звірів та Піддубці допустив наїзд на пішохода, який вийшов на дорогу. Постраждалий отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці ДТП. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

26 грудня, близько 17-ї години, на вулиці Рівненська у Луцьку 70-річний пішохід, мешканець обласного центру, переходив дорогу поза пішохідним переходом, внаслідок чого потрапив під колеса автомобіля «Мерседес-Бенц» під керуванням 50-річного лучанина. У результаті пішохід отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у травматологічне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Складні погодні умови, ожеледиця на дорозі стали причиною зіткнення автомобіля з придорожнім деревом, внаслідок втрати водієм керування. 26 грудня близько, 22-ї години, на автодорозі Камінь-Каширський – Ковель 55-річний житель міста Камінь-Каширський, керуючи автомобілем «ВАЗ», з’їхав у правий кювет, де допустив наїзд на придорожнє дерево. Внаслідок ДТП водій та 55-річна пасажирка госпіталізовані в травматологічне відділення Ковельської центральної районної лікарні.

Також 26 грудня, близько 22-ї години, 35-річний мешканець Нововолинськ, керуючи автомобілем «Део Ланос», буксирував тросом автомобіль «Пежо 405» під керуванням 26-річного жителя Камінь-Каширського району. Поблизу села Блаженик Турійського району водій автомобіля «Пежо 405» виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2106» під керуванням 23-річного мешканця села Туличів. Внаслідок ДТП пасажири автомобіля «ВАЗ-2106» отримали тілесні ушкодження та доставлені в Турійську центральну районну лікарню.

28 грудня працівники Державтоінспекції зафіксували дорожньо-транспортну пригоду, причиною якої стало грубе порушення Правил дорожнього руху. Близько першої години ночі на автодорозі Ковель – Жовква, біля молитовного будинку Нововолинська, згідно з попередніми даними, водій автомобіля «Тойота Ленд Крузер», виконуючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі автомобілю «Ауді А6», що рухався в зустрічному напрямку, внаслідок чого відбулося зіткнення. Внаслідок ДТП пасажири, 52-річний та 32-річний чоловіки, отримали тілесніушкодження різного ступеня тяжкості. Госпіталізовані у Нововолинську міську лікарню.

За фактами ДТП ведеться розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus