USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У двох волинських селах з’явився інтернет

22 Жовтня 2014 12:17
Укртелеком активізував роботи з розширення географії надання послуг інтернет у невеликих населених пунктах України. У другій декаді жовтня мешканці 10 сіл п'яти областей країни отримали доступ до безлімітного інтернету від оператора.

На Волині технічні фахівці компанії провели інтернет у села Топільне Рожищенського і П'ятидні Володимир-Волинського районів. Про це повідомляє прес-служба Укртелекому.

На Сумщині доступ до Всесвітньої павутини отримали жителі сіл Самотоївка Краснопільського і Баничі Глухівського районів. Також інтернет від оператора з'явився в селах Підгайці та Береги Млинівського району, а також Крупець Радивилівського району Рівненщини, Шипинки Барського та Ракова Томашпільського районів Вінниччини, та в селі Берлин Бродівського району на Львівщині.

Оператор як і раніше насамперед підключає до мережі об'єкти соціальної інфраструктури. Уже за перші дні роботи, інтернет від Укртелекому з'явився в кількох сільських радах, школах, дитячих садках, медичних та культурних установах. Також усім соціальним об'єктам, що заздалегідь подали заявку на підключення, оператор надає істотну знижку на користування інтернет-послугами.

Серед нових клієнтів оператора вже є представники аграрного бізнесу в Рівненській і Сумській областях, які завдяки доступу в мережу зможуть підвищити свою конкурентоспроможність. Підприємства зможуть розширити ринок збуту, розмістивши свої пропозиції в мережі, відслідковувати попит на продукцію, приймати заявки через інтернет. Крім того, всі бажаючі мешканці сіл отримають доступ в інтернет найближчим часом.

Згідно з результатами соціологічного опитування «Електронне урядування в дзеркалі громадської думки», яке провела соціологічна служба Центру Разумкова в середині вересня поточного року, в Україні 45% громадян не користуються інтернетом. Більшість з них мешкають у невеликих населених пунктах.

Укртелеком продовжить реалізацію своєї стратегії з розширення інтернет-покриття на всій території країни, забезпечуючи максимальну кількість українців безлімітним доступом у мережу.

Поява інтернету в українських селах і селищах є запорукою їх успішного розвитку, що приводить до підвищення стандартів у всіх сферах життя і створення нових робочих місць.

Усього з початку року Укртелеком забезпечив безлімітним Інтернетом 92 нових населених пункти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
=) Показати IP 22 Жовтня 2014 12:18
фото - блєск!
Ціна питання Показати IP 22 Жовтня 2014 12:36
Цікаво, а коли нарешті буде інтернет уже по всьому с.Зміїнець і с. Маяки ????? Одні лише обіцянки з травня 2014р. що скоро,скоро,скоро................а коли конкретно уже хтось може сказати чи все ніяк дрота не куплять нормального і довгого ??? ну просто цирк якісь !
поліщук Показати IP 22 Жовтня 2014 12:37
Аж, у двох селах Волині появився інтернет. ))) Цікаво, а як я вихожу в "павутину", коли приїжаю до родичів на поліські райони? Звоню в рейсу напевно, і головне, що мені відповідають)))
Богдан Показати IP 22 Жовтня 2014 13:01
Обіцяють до кінця жовтня провести в м.Берестечко Горохівського району
тьху Показати IP 22 Жовтня 2014 14:51
Шиба побрився. Констанкевічь (с)
володимр Показати IP 22 Жовтня 2014 20:30
А в Городище Луцького р-ну коли " Укртелеком " прийде?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus