USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У дворі Луцька на місці сміття і бур’янів облаштували мініфутбольне поле. Фото

25 Липня 2019 20:44
Замість стихійного звалища та бур’янів – новеньке сучасне мініфутбольне поле, де займатися спортом зможуть не тільки діти, а й дорослі. Такий майданчик облаштували в дворі будинку № 37б, що на проспекті Соборності в Луцьку.

Урочисте відкриття з організованими веселощами, спортивними розвагами, флешмобами та командними естафетами відбулося 25 липня.

На захід, окрім чисельних мешканців сусідніх будинків, завітали також заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик і радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Минулого року ми в цьому густонаселеному мікрорайоні капітально ремонтували прибудинкові території. І коли проводили збори щодо ремонту, спільно з мешканцями в нас виникла ідея влаштувати тут мініфутбольне поле зі штучним покриття. І після завершення капітального ремонту двору розпочали роботи з облаштування мініфутбольного поля. Нам знадобилося трошки менше року», – пригадав Ігор Поліщук.
Він розповів, що вартість встановлення такого майданчика на прибудинковій території склала близько 600 тисяч гривень: 10% суми зібрали самі мешканці, а 90% було виділено з міського бюджету.

Загалом це вже шосте таке мініфутбольне поле, яке вдалося відкрити за два роки в Луцьку. Окрім того, цього року заплановано відкриття універсальних спортивних майданчиків із поліуаретановим покриттям на вулицях Потебні, Грабовського, 9, 9а (мікрорайон ЛПЗ), а також напів професійного баскетбольного майданчика на вулиці Глушець.
Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук звернув увагу на те, що міськрада робить усе можливе задля розвитку міста, зокрема й у спортивному плані.

«Сьогодні ми відкриваємо це мініполе зі штучним покриттям, аби дітки, молодь та дорослі мешканці мікрорайону мали можливість гарно проводити свій вільний час, грати у футбол та інші спортивні ігри», – сказав посадовець.
Своєю чергою, Олексій Веремійчик акцентував, що мешканці двору повинні усвідомлювати свою співвідповідальність за стан мініполя.

Також відтепер щосуботи на 10.00 для всіх мешканців двору – і дорослих, і дітей – проводитимуть ранкові гімнастики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Галина Показати IP 25 Липня 2019 21:13
Люкс! Видно результат роботи, а не пустопорожні балачки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus