USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У дитсадку села Шклинь – капремонт і відкриття нової групи

28 Серпня 2018 16:23
Сьогодні у дитячому садочку села Шклинь відбулося справжнє свято – у повністю відремонтованому корпусі дитячого навчального закладу відкрили нову другу молодшу групу, якої давно потребувала громада села. Радісна подія стала можливою за ініціативи та підтримки голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

Новеньке, повністю відремонтоване приміщення тепер відвідують близько п’ятнадцяти діток. У групі є все необхідне – не тільки сучасний та якісний капремонт, але і новенькі ліжечка й приладдя для занять і розвитку дітей. Нині у дитсадку працюють дві різновікові групи – молодша і старша. Загалом садок відвідують 36 дітей. Кілька років тому в ДНЗ виникла нагальна потреба в розширенні й появі нової групі, утворилася черга із бажаючих віддати своїх діток у дитсадок. Зараз для малят запрацювала нова група, на ремонт і оснащення якої виділені кошти із бюджету Волинської обласної ради за ініціативою голови Ігоря Палиці та заступника голови обласної ради Романа Карпюка.


– Я й сам родом із села Шклинь, знаю потреби цього села, маємо хорошу співпрацю із сільським головою, – зауважив заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк. – Загалом ми намагаємося надавати можливу підтримку всім населеним пунктам Волинської області, особливо коли бачимо ініціативних людей, які прагнуть щось зробити для своєї громади. Є тісна співпраця із головою обласної ради Ігорем Палицею, який поставив завдання вивчити всі проблемні моменти, які існують в області і по мірі можливостей допомагати людям. Активно співпрацюємо у цьому напрямку і з депутатом Волинської обласної ради Вячеславом Рубльовим, який старається об׳їхати кожен населений пункт, вивчити проблематику і надати необхідну допомогу. У садочку села Шклинь дуже ініціативна завідувачка Галина Сосницька, яка постійно піднімає питання перед районним і обласним керівництвом, аби забезпечити дітей всім необхідним і організувати високий рівень освітнього і виховного процесу. У цьому дитсадку й загалом в селі й надалі будемо реалізовувати ініціативи, корисні для громади.

Роман Карпюк привітав усіх присутніх із відкриттям нової групи й успішним завершенням ремонтних робіт, а також нагородив завідувачку дитсадка Валентину Сосницьку почесною грамотою Волинської обласної ради.


На честь завершення ремонту в дитсадку організували свято – вихованці садка розповідали віршики, співали пісні, які супроводжувалися щирими оплесками усіх присутніх.

– Сьогодні відбувся дуже приємний і радісний захід – зазначив сільський голова села Шклінь Володимир Солтис. – Адже приміщення другої групи не тільки капітально відремонтоване, але і забезпечене всім необхідним – меблями, ліжечками, матрацами й іншим. Буде потрібно – відкриємо й третю групу. Для діток - це комфорт і нові можливості. Я хочу подякувати районній та обласній раді за тісну і плідну співпрацю.


– Щиро дякуємо за підтримку нашого дитсадка «Чебурашка», – каже завідувачка Галина Сосницька. – Приміщення дитсадка побудоване ще у 1981 році, тому зараз маємо багато питань по його утриманню і ремонту. Але нова група тепер отримала практично нове приміщення, повністю відремонтоване, облаштоване і комфортне для дітей. Ми щиро вдячні районній і обласній владі, Ігорю Палиці, Вячеславу Рубльову, нашому земляку Роману Карпюку і усім добрим людям, які нам допомагають, а також і батькам наших вихованців, які надають усю необхідну допомогу в організації виховного процесу. Ми дуже задоволені якістю та результатом ремонтних робіт.

– У нашому садочку давно існувала потреба в оновленні й закупівлі нових меблів, – розповіла місцева мешканка Тетяна Міндюк, – Цей садок відвідує моя дочка, маю молодшого сина, який теж ходитиме до нової групи. Тепер тут безпечно, гарно та затишно. Мені приємно, що дітям буде комфортно і цікаво тут перебувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus