USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У фіналі Євробачення - Росія і Україна. Росію засвистали

7 Травня 2014 08:35
У Копенгагені стартував перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2014". Дійство своїм виступом відкрила торішня переможниця Еммілі де Форест.

Серед учасників першого півфіналу виступила і представниця України Марія Яремчук, яка виконала пісню "Tick-tock" під 9-м порядковим номером. Композицію вона написала у співавторстві зі знаменитим автором багатьох хітів конкурсу Євробачення, відомою шведською вокалісткою Сандрою Берман, - інформує ТСН.

Марія постала перед глядачами у розкішній довгій сукні з чорними стрічками. Її спів супроводжував танцівник, який невтомно крутився у колесі, демонструючи вражаючу витривалість. Під час виступу конкурсантка трималася впевнено, а наприкінці - подякувала за підтримку вболівальникам.



Окрім того, зал засвистав новину про вихід Росії у фінал пісенного конкурсу. Коли ведучі зі сцени оголосили про те, що наступним фіналістом конкурсу стає Росія, в залі піднявся шум і люди почав кричати "Фу".

Своєю чергою, оголошення всіх 10 фіналістів, серед яких опинилася і конкурсантка з України Марія Яремчук, у залі зустріли гучними оплесками та скандуванням назви країни. Як відомо, Росію на конкурсі "Євробачення - 2014" представляють сестри Толмачови, а в підготовці співачок взяв участь російський артист Філіп Кіркоров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ластівка Показати IP 7 Травня 2014 10:29
ось так і треба)))) Росію взагалі потрібно ізолювати від всіх і хай там самі обожнюють свого Путіна а до цивілізованих країн не треба їм тягатися)))
? до Ластівка Показати IP 7 Травня 2014 11:37
Ось саме цього і більше США і добиваються, от тільки роблять вони це за рахунок недоу*ків - українців, які не бачать абсолютно нічого що відбувається навколо них і нищать самі себе, видумуючи різні казки! Звичайні пересічні німці і ті кажуть що вони не мають права щось закидати Росії, поки в них робиться безлад і вони самі неспроможні розібратися в своїй власній хаті. А от Україна взагалі ні на що не спроможна, але так вправно гав*ає на Росію. А не подавимося власною слиною в голоді при таких то апетитах?
Дамус Ностра до ? Показати IP 7 Травня 2014 13:56
да невже, да шо ти кажеш?! Ох, дякуєм, дякуєм красно , шо очі нам відкрив.
Всезнайко Показати IP 7 Травня 2014 11:41
коментар було видалено
Олег Показати IP 7 Травня 2014 12:00
Класно обісрали кацапів. А що вони хотіли для країни терориста.
НАТО до Олег Показати IP 7 Травня 2014 17:01
Олежку,дитино що ти знаеш про террор,а моще ще взнаеш через свою владу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus