USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

У Франції оштрафували Uber через витік даних

20 Грудня 2018 19:38
Національна комісія Франції з інформатики та свобод (CNIL) оштрафувала американську компанію Uber на 400 тисяч євро за те, що вона невчасно повідомила про масштабний витік персональних даних.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на EUobserver.

«Регуляторний орган із захисту даних Франції оштрафував американську компанію Uber на 400 тисяч євро за те, що вона (невчасно – ред.) повідомила про масштабний витік персональних даних», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє EUobserver, йдеться про витік даних у 2016 році. Uber повідомив користувачів лише в листопаді 2017 року про інцидент, який торкнувся 1,4 млн користувачів у Франції.

Як повідомлялося, 27 жовтня стало відомо, що Офіс комісара інформації Великої Британії та Агентство із захисту даних користувачів Нідерландів оштрафували американську компанію Uber на відповідно 385 тисяч фунтів та 600 тисяч євро за те, що вона не змогла захистити персональну інформацію мільйонів клієнтів протягом кібератаки у 2016 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus