USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

У Городищенській громаді попрощалися із полеглим на війні Артуром Кліментовичем

15 Травня 2023 14:23
13-14 травня дорогу в Сенкевичівці встелили квітами, а люди стали на коліна: на щиті зустріли Героя Артура Кліментовича.

Про це повідомили в Городищенській громаді.

14 травня тут попрощалася із загиблим на війні земляком – нацгвардійцем Артуром Кліментовичем , жителем смт Сенкевичівка. Бійця відспівали у Свято-Юріївському храмі та поховали у рідному селищі з усіма військовими почестями.

«Сьогодні з честю поховаємо, а завтра знову станемо в бій, – сказав під час проповіді військовий капелан Артур Кімович. – А чому так? А за що? А за те, щоб ми могли зранку встати до праці, до своїх справ. Зібрати своїх дітей у садок, у школу. Потрудитися, допомагаючи один одному. Заради цього якраз. Щоб ми мали таку можливість. У своїй рідній Україні!»
Загинув захисник 6 травня 2023 року поблизу Спірного Донецької області під час штурму противника.

Чимало мешканців громади прийшли попрощатися із 47-річним військовим, помічником гранометника, старшим солдатом Національної гвардії України Артуром Кліментовичем, серед них – рідня, представники влади, друзі, побратими та небайдужі жителі, які зустріли загиблого односельчанина живим коридором.
В останній земний шлях загиблого Героя провели під звуки духового оркестру. Військові здійснили салютний залп. Рідним вручили Державний Прапор України.

У полеглого захисника залишилися мама, дружина та брати.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus