USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Був працьовитим, добрим та щирим: Городищенська громада попрощалася з Героєм Ярославом Сидором

31 Жовтня 2022 11:00
Жорстока війна продовжує забирати життя та приносити горе в оселі українців. 30 жовтня Городищенська громада

провела в останню путь захисника України Ярослава Сидора.

Про це повідомили на сайті громади.

Старший сержант військової служби за мобілізацією Ярослав Сидор загинув, захищаючи рідну землю від ворожого наступу, 25 жовтня на Миколаївщині (село Кобзарці Баштанського району) від осколкового поранення у грудину зліва з пошкодженням внутрішніх органів унаслідок вибуху. Поховали його як Героя в Угринові.

Полеглому воїну був 51 рік. Навколо труни з його тілом зібралися родина, побратими, духовенство, представники влади, друзі та жителі громади, які прийшли розділити біль втрати за Героєм.

Зустріли загиблого воїна Ярослава живим коридором напередодні. Похоронний кортеж рухався вулицями рідного села під звуки духового оркестру.

Чин поховання звершили у місцевому Хрестовоздвиженському храмі. У мить прощання на кладовищі звучав Державний Гімн України та постріли пам’яті. Люди не стримували сліз… Бо у цій біді немає чужих і байдужих.

«Працьовитий, добрий та щирий», «Майстер на всі руки», «Без вищої освіти, але сам міг навчити будь-кого, бо мав золоті руки», – саме так згадують Ярослава односельчани.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого. Царство Небесне і вічна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus