USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Горохові в ДТП постраждало шестеро людей

15 Червня 2018 14:06
Автомобілі “Renault Duster” та “Mercedes-Benz Sprinter” зіткнулися у Горохові. Аварія трапилася учора, 14 червня. У ДТП постраждали шестеро пасажирів мікроавтобуса. За фактом автопригоди поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, інформує прес-служба волинської поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 12 години. За кермом автомобіля “Renault Duster” перебував 47-річний житель селища Мар’янівка Горохівського району. Він рухався в напрямку Луцька. Зустрічним транспортним засобом керував 46-річний житель обласного центру Волині.

Внаслідок зіткнення автомобілів постраждали шестеро пасажирів мікроавтобуса. Серед них четверо жительок Луцька, 71-річні мешканка Горохівського району та

громадянин Італійської Республіки. Після надання медичної допомоги постраждалих не госпіталізували.

Слідчі Горохівського відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus