USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Греції невакцинованих працівників зобов'язали тестуватися щотижня

13 Вересня 2021 23:21
У Греції всіх невакцинованих працівників державного і приватного сектору зобов’язали щотижня тестуватися на коронавірус – так влада має намір підвищити рівень вакцинації, що відстає від середнього показника в Євросоюзі.

Про це повідомляє Euronews в понеділок, 13 вересня, передає Корреспондент.net.

Тепер співробітникам державного і приватного сектору потрібно буде робити щотижневі тести на COVID або ж мати при собі свідоцтво про вакцинацію. Без них їх не допускатимуть на своє робоче місце.

При цьому тести не є безоплатними – їх будуть оплачувати самі працівники.

У свою чергу в середніх школах дітям, які не вакциновані проти коронавірусу, видають безкоштовні набори для тестування.

Такі ж обмеження будуть діяти на спортивних стадіонах, в музеях і в місцях археологічних пам’яток, а також в ресторанах і кінотеатрах.

Нагадаємо, що в Литві ввели обмеження для людей без COVID-паспорта. Тепер люди без щеплень, тестів або антитіл зіткнуться з низкою обмежень, зокрема, не зможуть відвідувати ТЦ і кафе, а також користуватися низкою послуг.

Також повідомлялося, що три чверті дорослих американців зробили COVID-щеплення. Повністю вакциновані понад 64% дорослих громадян США, водночас хоча б одне щеплення зробили 75% американців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus