USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Греції заявили про початок третьої хвилі COVID-19

9 Лютого 2021 19:57
У Греції зафіксували зростання кількості нових випадків коронавірусної інфекції. Підвищення захворюваності пов’язують із тим, що на Різдво було послаблено обмеження для роздрібної торгівлі.

Про те, що країна зіткнулася з третьою хвилею коронавірусу, заявив міністр охорони здоров’я Греції Василіс Кікіліас у вівторок, 9 лютого, повідомляє Обозреватель.

Перша хвиля COVID-19 прийшла до Греції в березні, а друга – в листопаді 2020 року, після чого уряд запровадив загальнонаціональну ізоляцію, яка триває й досі. При цьому пересування між регіонами обмежене, люди повинні вказувати поважну причину для виходу зі своїх будинків.

На сьогодні в Греції зайнято 71% ліжок у відділеннях інтенсивної терапії для пацієнтів із коронавірусом. Із початку пандемії COVID-19 забрав життя майже шести тисяч греків, понад 270 осіб перебувають у реанімації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus