USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У громаді на Волині готували вареники для військових

4 Січня 2024 09:12
Жителі Колодяжненської громади ліпили для військових вареники, які волонтери відправили на фронт.

Про це інформують у громаді.

Наприкінці грудня в Центрі культури, дозвілля та спорту села Колодяжне проходила акція «Вареники на передову». Усі охочі мали можливість долучитися до виготовлення однойменної страви, а також придбати для захисників печиво, чай тощо. Участь в акції взяли працівники закладів культури та бібліотек громади, долучилися і заклади освіти.

Читати ще: В'язальний батальйон: у Володимирі рукодільниці сплели понад 400 пар шкарпеток для захисників

3 січня частину смаколиків доправили на фронт з надією, що воїнів потішать такі домашні гостинці.

«Кожен із нас тут, у тилу, маючи таку можливість, повинен підтримувати наших захисників усіма можливими способами. Не лише регулярно донатити, а й своїми діями нагадувати, що ми повсякчас пам’ятаємо про військових, захоплюємося їх мужністю та відвагою; висловлювати вдячність – чи то добрим словом, чи відправленими на фронт листівками та дитячими малюнками, чи власноруч приготованими смаколиками», – пишуть у громаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
але Показати IP 4 Січня 2024 11:06
Нещодавно виступав по радіо хтось з військових і дуже наполегливо просив - не передавати відра з олів"є (з варениками, голубцями, салатами і т.д) . Неодноразові випадки отруєння особового складу через протерміновані продукти спонукають військових в кращому випадку віддавати ці всі вареники собакам, а в гіршому - просто викидати це все на смітник. Приймають - сухофрукти, консервацію, консерви з рибою, печиво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus