USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У грудні розроблять типовий вигляд торгових споруд на зупинках у Луцьку

27 Листопада 2019 12:52
Питання продовження оренди землі під торговими павільйонами на зупинках громадського транспорту у місті вирішуватимуть після того, як у грудні завершиться розробка типового вигляду тимчасових споруд.

Про це йшлося під час пленарного засідання 66-ї сесії Луцької міськради 27 листопада. Депутати розглянули низку проєктів рішень щодо поновлення договорів оренди землі для обслуговування критих зупинок громадського транспорту з торговими павільйонами.

Як повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, у місті нараховується 77 зупинок, більшість з яких непривабливі естетично, мають іржаві металоконструкції. Тому в грудні завершать розробку архітекторами типового вигляду тимчасових споруд у місті, зокрема, кіосків та торгових павільйонів на зупинках громадського транспорту. Після цього зберуть нараду з власниками торгових об’єктів на зупинках та запропонують їм привести ці павільйони до нормального вигляду. Наразі він пропонував підтримувати поновлення договорів оренди зупинок терміном на рік, а потім вирішувати питання. Після наради з підприємцями зможуть ухвалити концептуальне рішення, але в такому вигляді, як зараз, зупинки лишатися не можуть. Деякі власники, з його слів, вже погоджуються привести свою власність у нормальний естетичний вигляд.

Голова земельної комісії міськради Олександр Козлюк повідомив, що під час виїзного засідання комісії оглядали торгові павільйони на зупинках, і вирішили, що об’єктам, які перебувають в належному стані, варто продовжувати оренду на п’ять років, а тим, які занедбані – не поновлювати оренду. Зокрема, у занедбаному стані перебуває торговий об’єкт на зупинці на вулиці Львівській, 29в, навпроти тубдиспансеру, тож наразі депутати міськради вирішили не поновлювати договір оренди землі підприємцю Ірині Колодніцькій.

До розгляду питання повернуться у грудні після ухвалення рішення щодо типового вигляду торгових павільйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus