USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Грузії розбився вертоліт, троє загиблих

6 Червня 2019 16:31
Американський вертоліт Bell 505 прямував в готель, розташований в Казбегському районі.

У Грузії троє людей загинули в результаті аварії вертольота в високогірному районі Казбегі. Про це повідомляє Главком.

За попередніми даними, американський вертоліт Bell505 належав приватній компанії Авіатор плюс. Один із загиблих – пілот.

«Розпочато слідство. Поки ніхто не знає, що і як сталося. Вертоліт 2018 року випуску моделі BELL 505 один рік літав в звичайному режимі», – сказав представник Авіатор плюс Олександр Іскандаров.

Компанією Авіатор плюс володіє Adjaragroup, що займається готельним бізнесом в Грузії і володіє мережею готелів Rooms. Як говориться в спеціальній заяві Adjaragroup, вертоліт прямував в готель, розташований в Казбегському районі – Rooms Hotel Kazbegi. За їхніми даними, загинули пілот і два співробітники готелю.

За фактом аварії вертольота МВС Грузії порушило кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки руху, що спричинило смерть двох або більше осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus