USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Грузії заборонили їздити на авто на час карантину

17 Квітня 2020 08:45
У Грузії з 17 квітня повністю заборонили пересуватися на легкових авто. Таке обмеження пов'язане зі збільшенням випадків зараження коронавірусом у країні.

Про це повідомив радник прем'єр-міністра республіки Іраклій Чиковані, передає Громадське з посиланням на грузинське «Радіо Свобода».

Так, з 12 години 17 квітня щонайменше до 21 квітня у всій країні забороняється пересування на легкових автомобілях. Обмеження не стосуються пересування вантажів і машин дистрибуції.

Крім того, в країні обмежили відвідування кладовищ, а людей зобов'язують носити маски в громадських місцях. За порушення нових правил щодо карантину юридичними особами передбачений штраф в розмірі 15 тисяч ларі (близько 4 750 доларів).

«Якщо кожен громадянин, приватний сектор, уряд, бізнес, релігійна громада, громадянське суспільство, всі ми не будемо строго виконувати закон, захищати закон, вводити обмеження, то це неминуче призведе до різкого загострення епідеміологічної ситуації в країні. Нам доведеться посилити заходи найближчим час, що означає повний карантин по всій країні», — наголосив Чіковані.

З початку епідемії коронавірусу у Грузії виявили 348 інфікованих, з них троє з них померли від ускладнень COVID-19, в 76 одужали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ототак Показати IP 17 Квітня 2020 09:26
Там населення меньше і вони таке впроваджують, а в нас що робиться з тими їздунами?! Жах!!!
мдя Показати IP 17 Квітня 2020 12:00
Таке враження, що проходить всесвітній чемпіонат маразму... І мабуть приз за найбезглуздішу заборону солідний, бо аж попи рвуть один по перед одного :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus