USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Каліфорнії не вщухають страшні пожежі

11 Грудня 2017 08:30
У Каліфорнії вогнеборці поки що не здатні впоратися із пожежею, яка шириться півднем штату. Вогонь упритул підібрався до елітних містечок, де, зокрема, розташовані будинки режисера Джорджа Лукаса та акторки Міли Куніс. Усіх мешканців звідти примусово евакуювали. Про це повідомляє ТСН.

Одна з найстрашніших пожеж лютує на пагорбах національного заповідника Лос Падрес. На місці зелені тепер апокаліптичний пейзаж: вигоріла земля, оповита товстим шаром диму.

Потужні вітри женуть вогонь в бік моря - на містечка на узбережжі, зазначають рятувальники. Зараз пожежі дійшли туди, де їх не було більше 30 років. Далі вони сунуть на захід, де взагалі нічого не горіло за всю історію Каліфорнії.

Наразі зі стихією бореться 9 тисяч пожежників.

Через стихію у штаті евакуюють десятки тисяч людей. Наразі відомо про двох загиблих. Коли вдасться взяти полум’я під контроль – влада навіть не береться прогнозувати. Зараз у Каліфорнії палає майже 300 квадратних кілометрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus