USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Каліфорнії вирує лісова пожежа: дим огорнув популярне серед туристів місто. Відео

1 Вересня 2021 14:20
Лісові хащі округу Ель-Дорадо штату Каліфорнія в США охоплені сильним полум’ям. Пожежні системно займаються локалізацією вогню, але сильний вітер змушує застосовувати заходи з евакуації місцевих жителів і найближчого міста в сусідньому штаті Невада.

Про це повідомило видання APNews, пише OBOZREVATEL.

Уперше за багато років у цьому сезоні немає туристів на озері Тахо, вони змушені були покинути місто Саус Лейк через сильне задимлення.

«Вітер, коли він проноситься через лісову місцевість, охоплену полум’ям, створює те, що називається активною пожежею в кроні, коли вогонь фактично переходить від верхівки дерева до верхівки дерева», – пояснив небезпечний ефект аналітик пожежної поведінки з Каліфорнійського департаменту лісового господарства та протипожежного захисту Стівен Волмер.

Він вказав, що через цей природний вплив жар викидався на відстань 1,6 км перед вогнем, створюючи нові точки загоряння, зокрема в деяких частинах густого лісу, які не зазнавали пожеж із 1940 року і раніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus