USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Кенії через сильну повінь загинули майже 200 людей

7 Травня 2020 15:09
У Кенії внаслідок повені й зсувів ґрунту загинуло 194 людини, ще 100 тисяч осіб були змушені залишити свої будинки.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Al Jazeera.

«Через повінь та зсуви ґрунту, що були спричинені сильними зливами у Кенії, загинуло майже 200 людей, ще 100 тисяч осіб були змушені залишити свої будинки. Пошкоджена критично важлива інфраструктура в країні», – йдеться у повідомленні.

Місцеві чиновники заявляють про 194 загиблих.

Негода вже також знищила близько 3 200 гектарів рисових полів. Зазначається, що в країні й так спостерігаються перебої з доставками рису через пандемію коронавірусу.

В уряді також не виключають, що стихійне лихо може призвести до нестачі питної води.

За даними метеорологів, очікується, що сильні зливи, які у Кенії розпочалися ще у середині квітня, не стихатимуть впродовж наступних декількох тижнів в регіонах, які вже й так сильно постраждали від негоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus