USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Харківській області загинув Герой з Волині В'ячеслав Зенц

28 Лютого 2023 17:21
На війні з російськими окупантами 25 лютого загинув стрілець-помічник гранатометника, солдат В'ячеслав Борисович Зенц 1974 року народження з Рожища.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міськради.

Захисник України загинув внаслідок танкового обстрілу, виконуючи бойове завдання щодо захисту незалежності України, в районі населеного пункту Гряниківка Харківської області.

В'ячеслав Зенц добровольцем піднявся на захист рідної землі у 2014 році. Пройшов найгарячіші точки, але вистояв, вижив. У перші дні повномасштабного вторгнення досвідчений боєць та щирий патріот знову став у стрій, бо для нього Україна була понад усе.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 28 лютого до 2 березня включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Про час і місце поховання Героя повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна слава і пам’ять Героєві!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus