USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Харкові біля супермаркета застрелили чоловіка

25 Жовтня 2019 14:24
У Харкові біля супермаркету Восторг на вулиці Клочківській близько 12:00 сталася стрілянина. Внаслідок перестрілки загинула одна людина.

Про це заявив директор Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта, повідомляє UA:Харків.

За словами Забашти, загиблий – чоловік, йому 30 років. Він отримав вогнепальне поранення у груди й помер у машині швидкої допомоги. Ще один чоловік поранений, його стан не критичний.
У прес-службі Нацполіції Харківщини інформацію про перестрілку підтвердили.

«За попередньою інформацією, двоє невідомих осіб здійснили постріли зі зброї у двох чоловіків. Один з них помер дорогою у лікарню, іншому медики надають необхідну допомогу», – йдеться у повідомленні.

Автомобіль, на якому зловмисники зникли, знайшли неподалік від місця скоєння злочину. Його підпалили.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група та експерти. Проводиться огляд, опитуються свідки, збираються речові докази.

Інформація щодо жертв перестрілки з’ясовується, та з соцмереж відомо, що один з потерпілих колишній «оплотівець» Георгій Ісаков. Він був «правою рукою» глави спортивного клубу «Оплот» Євгена Жиліна. На Ісакова вже раніше скоювали замах.

Саме Ісаков міг бути ціллю нападників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus