USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Харкові поліцейські морально й фізично знущаються над затриманими. Відео

9 Липня 2018 15:08
В мережі в суботу, 7 липня, з'явилося відео зі знущаннями поліцейських Харкова над людьми, яке викликало різко негативну реакцію користувачів соціальних мереж. Відповідне відео було опубліковано на сторінці в Twitter БРАТИ ЯКОВЛЕВИ, передає newsone.

Відзначається, що ролик був записаний у відділенні поліції, розташованому неподалік від залізничного вокзалу. На ньому можна побачити, як працівники правоохоронних органів чинять фізичний і моральний тиск на людей.



Раніше не було точно відомо, коли був записаний ролик. Так, поліція підтвердила, що відео дійсно було знято 7 липня в приміщенні відділення поліції на станції Харків-Пасажирський Холодногірського відділу поліції ГУНП області.

У зв'язку з цим правоохоронці почали розслідування за фактом порушення працівниками принципів діяльності поліції.

Також встановлено особи поліцейських на відео - це старші сержанти 1989 і 1992 року народження, а також капрал сектору патрульної поліції 1997 року народження.

"На даний момент вони відсторонені від несення служби, у них вилучено поліцейські посвідчення, жетони і табельну вогнепальну зброю. До дисциплінарної відповідальності буде притягнутий і їхній безпосередній керівник", - підкреслюють у відомстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 9 Липня 2018 15:25
Мало того що порушує закон,знущаючись над людиною,то ще й над старшою,яка йому в батьки годиться.Дуже хотілося б,щоб цей чоловік подав до суду і стягнув з цих моральних виродків компенсацію,а їх засудили,але він нічого не знає про закони і своє право(((
АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 9 Липня 2018 18:31
"Оновлені" та перейменовані кривоохоронці, твою дивізію мать... Згідно "ЗУ Про Поліцію України" діяли і діють.
Салага Показати IP 9 Липня 2018 23:10
Ці олені навіть на "ЛОСЯ" нормально пробити не можуть, повні нездари.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus