USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Харкові вбили двох іноземних студенток

3 Січня 2019 21:10
Поліція встановлює обставини смерті двох іноземних студенток, тіла яких виявлені з ознаками насильницької смерті у квартирі будинку в Київському районі Харкова.

Про це Укрінформу розповіла прес-офіцер відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області Ольга Грабар.

"Сьогодні близько 09:30 до Київського відділу поліції звернувся 19-річний чоловік з проханням встановити місцезнаходження його подруг, з якими він разом навчається на другому курсі університету. Студентки з 31 грудня 2018 року не відповідають на телефонні дзвінки", — зазначила Грабар.

З її слів, прибувши на місце події, працівники поліції виявили в орендованій квартирі на вул. Валентинівській тіла двох жінок 20 та 22 років без ознак життя.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з санкцією від 10 до 15 років позбавлення волі.

На даний час проводяться слідчі та розшукові дії для встановлення обставин події, свідків та очевидців. Розшукується також особа, яка причетна до скоєння злочину.

Про подробиці убивства повідомили джерела NewsRoom в правоохоронних органах.

Журналісти дізналися, що одна з дівчат скаржилася батькам на докучання колишнього хлопця. Її співвітчизник нібито переслідував дівчину.

Поліція шукає його і власника квартири, у якій знайшли тіла студенток.

Як стало відомо, студентки мають колото-різані ножові поранення в ділянці горла, обидві — з Туреччини, навчалися на медичному факультеті Харківського національного університету ім. Каразіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
21 Показати IP 4 Січня 2019 09:25
чмошники, які не бояться покарання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus