USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Харкові вночі обстріляли аеропорт та супермаркет: 6 загиблих і 17 поранених

25 Березня 2022 10:14
Вночі 25 березня у Харкові росіяни обстріляли термінал аеропорту та супермаркет. Загинули 6 людей, понад 17 – зазнали поранень.

Як пише Суспільне. Харків, за ніч окупанти 54 рази обстріляли Харків. Були артилерійські обстріли, мінометні, танкові, із систем реактивного вогню, розповів глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Вдень росіяни гатили навіть по пунктах видачі гуманітарної допомоги. Вночі під обстріли потрапив термінал аеропорту, зранку – супермаркет «Метро».

Були бої під Ізюмом. Наші захисники збили там 2 ворожих літаки», – йдеться у повідомленні.

На Хаківщині агресор застосовував реактивні системи залпового вогню «Град» та «Ураган». Крім того, «Калібр» влучив у житловий центр Харкова, в історичний центр міста.

Також росіяни запускали авіабомби, однак завдяки ЗСУ ворожа авіація саме над містом поки неактивна. Літають лише розвідувальні безпілотники, які так само невдовзі знищать.

Як ми писали, у четвер, 24 березня, близько 22:38 російська армія атакувала одну з військових частин на околиці Дніпра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus