USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Хмельницькому дівчина станцювала на пам'ятнику Героям Небесної сотні. Відео

12 Липня 2021 17:16
У Хмельницькому дівчина станцювала на пам’ятнику Героям Небесної сотні. Дівчина сказала, що нібито так «висловлює повагу» загиблим.

Відео інциденту опубліковано у Telegram-каналі Хмельницький LIVE, передає УНІАН.

Зазначається, що молоду танцюристку помітили на пам’ятнику у неділю, 11 липня.

«Дівчина танцювала та сиділа на пам‘ятнику. Ми зробили зауваження. Танцюристка сказала, щоб її не чіпали і відійшли, бо вона так «висловлює їм повагу»», – повідомив автор відео.

Нагадаємо, 4 липня у мережі з’явилося відео з гулянки молоді на меморіалі героям Небесної Сотні. Дівчина, котра назвала себе блогером, поділилася кадрами вечірки в Instagram. Підлітки танцювали під російську музику і запалили феєрверки.

За даним фактом слідчі Львівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 297 «Осквернення пам’ятника» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Батько іменинниці, котра гучно відсвяткувала свій день народження біля меморіалу героям Небесної Сотні у Львові, пояснив, що організацією заходу займалися її друзі, а для дівчини це стало сюрпризом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 12 Липня 2021 17:40
В псіхушку цих танцівниць і інших,або на облік,щоб в майбутньому кожен раз при влаштуванні на роботу їй нагадували про її минуле.
Лучанин Показати IP 12 Липня 2021 17:53
Навіть не знаю, нічого кримінального на відео немає. Можливо й дійсно, дівчина не мала на меті нічого поганого. В більшості висновок випливає від того як відреагує народ. Де ця 'невидима' межа між осквернінням ніхто вам не пояснить. Можливо кожен проходячи повз пам'ятник плакати має?
Анонім до Лучанин Показати IP 12 Липня 2021 18:26
Думаю пам'ятник від слова пам'ять,а не від слова танці,чи сльози.А якщо ви бачите пам'ятник про загиблих і хочете танцювати то вам і тим дівчатам не місце серед людей.Мені здається,що дивлячись на ці пам'ятники потрібно задумуватись,про те які ми і чому ми це робимо,що хтось за нас гине,так,саме за нас.
Всезнайко Показати IP 12 Липня 2021 18:58
А на Меморіалі Слави у Луцьку на скейтах можна їздити, по могилах? І це нормально?
Анонім Показати IP 12 Липня 2021 19:41
Один-два плюси,всі інші мінуси,люди ви серйозно?Та у вас немає майбутнього,зовсім.На ваших могилах ваші ж діти будуть танцювати.
Богдан Сташинський Показати IP 12 Липня 2021 21:02
А що робиться на Меморіалі вічної слави у Луцьку - особисто пізд...в скейтиста, тому що нормальної мови не розуміють ...
Всезнайко до Богдан Сташинський Показати IP 12 Липня 2021 22:38
Респект і уважуха, якщо правда.
Дідо Показати IP 12 Липня 2021 23:26
Всі оті ваші "херої" і причина чому в гаманцях пусто і ціни на все полізли доверху
Анонім до Дідо Показати IP 13 Липня 2021 09:12
Совок совком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus