USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У храмі, де поховано Хмельницького, закровоточила ікона

1 Травня 2015 19:00
Ікона закровоточила у Свято-Іллінському храмі у Суботові, що на Черкащині. Таке відбулося вперше. Митрополит Іоан переконаний, що це - знак, який попереджає: в Україні незабаром настануть скорботні дні, - інформує Громадське. ТВ.

«Експертизу краплини, яка з’явилася на суботівській свято-іллінській Страсній іконі, ми не робили і я не благословив її робити. Але якщо це кровоточіння продовжиться і буде рясним, то тоді я благословлю робити експертизу. Як правило, і мироточіння ікон, і кровоточіння даються Богом для того, щоб попередити народ Божий про те, що мають відбутися якісь події. Очевидно, що буде пряма агресія Росії проти України, до якої потрібно готуватися. І якщо Господь нам дає таку ознаку, значить Він нас укріпляє в тому, що Він і у цій скорботі буде з нами і не дасть ворогу досягнути своїх планів. Але одночасно попереджає і говорить: «Готуйтеся», – стверджує митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан.



Інформаційне агентство Волинські Новини раніше розповідали, що у селищі Заболоття Ратнівського району на Волині в одній з осель Іверська ікону Божої Матері несподівано покрилася червоними плямами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
мішка Показати IP 1 Травня 2015 19:33
ох ці православно-язичницькі шоу... шозавгодно можна натрусити ПГМнутим і захавають...
Бандерiвка до мішка Показати IP 1 Травня 2015 19:54
Мiшка-Мiшка, а тобi не здається, що не в людскiй, нашiй з тобою компетенцiї обговорювати Церкви i спосiб вiри в Бога. Навiть якщо б мова йшла про Iсламський Джихад.
Анонім Показати IP 1 Травня 2015 21:19
це фейк: никакого захоронения Богдана Хмеоьницкого не существует. В 1664 году Стефан Чарнецкий разорил Суботов, приказал выкинуть тела Богдана Хмельницкого и его сына Тимофея из семейной гробницы. После смерти забальзамированное и погребенное тело гетмана исчезло. Где именно оно находится сейчас, неизвестно. По польской версии, воевода Стефан Чарнецкий выкопал гроб с телом гетмана, сжег и пепел выстрелил из пушки.по украинской версии тело Богдана было перезахоронено его старым другом Лаврином Капустой чтобы не допустить новой надругательства над его телом, новое место захоронения знал очень ограниченный круг лиц, которые в ходе войн погибли. Некоторые считают вероятным местом перезахоронения праха Хмельницкого может быть «Семидубова гора» в с. Ивковцы, что недалеко от Суботова. Но в самой Ильинской Церкви никакого захоронения нет.
петро до Анонім Показати IP 1 Травня 2015 22:50
Аноніме,ти невиправний бовдур. Хмельницького було захоронено в Суботові в Іллінській церкві. Поховали його там. А що вже потім сталось-це друга справа. І Капуста був непроспого десятка людина,і Чернецький не дурень,а де кістки Богдана-то таким провокаторам,як ти, зась знати. Про це знають ті,кому треба це знати. Ще не вистачало,щоб кацапські лапи ще й там порпалися. Аноніме,ти вловив.
Штефан, Луцьк до Анонім Показати IP 2 Травня 2015 09:18
Обережніше, "Аноніме". Дехто вже викопував кістки наказних отаманів і гетьманів Війська Запорожського. Наприклад, Івана Сірка. І де ті люди тепер? Поцікався, як закінчив Іван Чарнецький. Навіть віртуально не раджу цього робити.
Usa Показати IP 1 Травня 2015 23:04
Интересное объяснение мироточеннье иконы - к войне. Других бед не существует? Падение уровня жизни, повышение коммунальных услуг, продуктов питания, платной медицины. Пусть благодатный огонь снизойдет на эту церковь, может тогда священник поймет отчего плачут иконы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus