USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ківерцях на декількох вулицях прокладають каналізацію

4 Квітня 2023 21:32
У місті Ківерці розпочали роботи з каналізування вулиць, а саме передбачено під’єднати до каналізаційних мереж індивідуальні будинки на вулицях Паркова та Дорошенка.

Про це повідомили у Ківерцівській міській раді.

«Не секрет, що у Ківерцях далеко не скрізь є централізована каналізація. Для більшості громадян єдиним та уже звичним способом водовідведення є використання вигрібних ям. Однак цей спосіб є примітивним та малоефективним тому, що в нашому місті надто високий рівень грунтових вод, через що вигрібні ями швидко переповнюються. Тож цей рік ми розпочали з вирішення проблем каналізування міста», – коментує міський голова Олександр Ковальчук.

Також очільник громади просить жителів міста з розумінням віднестися до тимчасово створених незручностей в районі вищезгаданих вулиць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ківерчук Показати IP 5 Квітня 2023 04:54
Київську роби пане мер, 180гр за куб кан.. платимо, вже скільки можна обіцяти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus