USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Ківерцях на пожежі врятували чоловіка

3 Січня 2017 14:07
Пожежа у приватному житловому будинку на вулиці Жовтневій у Ківерцях трапилася 3 січня близько опівночі, повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Відчувши різкий запах диму, сусід викликав рятувальників та повідомив, що у помешканні перебуває 62-річний чоловік, інвалід І групи.

Вогнеборці 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце події за чотири хвилини після виклику. Одягнувши апарати для захисту органів дихання, вони вирушили у задимлене приміщення і змогли швидко знайти господаря: він лежав на ліжку, а під ним густо димів матрац.

Чоловіка винесли з будинку та передали до рук медиків, які госпіталізували потерпілого до Ківерцівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги.

О 00:20 працівники ДСНС локалізували пожежу, а ще за 10 хвилин ліквідували. Вогонь устиг пошкодити матрац та деякі хатні речі.

Причина пожежі встановлюється. За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем під час куріння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus