USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Ківерцях на слизькому повороті - ДТП і нещасний випадок

18 Січня 2017 16:52
Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні у Ківерцях – на слизькій дорозі зіткнулися дві автівки. Протягом години на цьому самому місці послизнулась і травмувалась жінка-пішохід.

Про це повідомляє сайт Ківерці.in.ua

Як ідеться в повідомленні, упродовж години на повороті з вул. Горького на Соборності (17 Вересня), певно, через слизоту та неякісне посипання дороги "поцілувались" дві автівки.



І, пише видання, за хвилин 15-ть після оформлення даного ДТП у тому ж самому місці послизнулась і впала жінка. Їй викликали швидку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 18 Січня 2017 20:46
Я бачу як жгутов муд*к переймається станом доріг.
надійка подруга слав Показати IP 19 Січня 2017 09:57
на вулиці біля вокзалу бігла здоровенна собака послизнулась і нагдила повну купу-сморід дуже сильний а реакції мера та комунальників немає . невже непонятно що зимою потрібно чистити так як в європі та обігрівати дороги так як в нас народ не розуміє що потрібно бути обережним зате у всьому винуватить мера та комунальників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus