USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ківерцях за 2,5 млн відремонтують дві вулиці

11 Березня 2023 14:18
Ківерцівська міська рада оголосила тендери на поточні ремонти вулиць Заводської та Залізничної. На роботи спрямують близько 2,5 мільйона гривень.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників приймають до 15 березня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Заводської становить 1,097 мільйона гривень, а вулиці Залізничної – 1,5 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть улаштування дорожніх корит, підстильних і вирівнювальних шарів основи зі щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, планування узбіч.

Ремонти вулиць у Ківерцях планують завершити до кінця поточного року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме два роки.

Нагадаємо, поточний середній ремонт тротуарів запланували в селі Видричі Камінь-Каширського району. На ці роботи, які проводитимуть на вулиці Центральній, витратять два мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 12 Березня 2023 17:47
Так для чого та дорога якщо гарантія 2 роки. Знову миє гроші з своїми собаками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus