USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Ківерцівській лікарні відкрили нове інфекційне відділення

7 Червня 2019 09:44
Інфекційне відділення Ківерцівської районної лікарні переїхало в нове приміщення, нещодавно сюди завітала й Ірина Констанкевич і залишилась задоволена побаченим: у палатах вже завершився ремонт, встановлена сантехніка, скоро привезуть ліжка й інфекційне відділення запрацює на повну силу.

Про це йдеться на сайті народної депутатки.

«Коли повноваження «з гори» передають на місця, то не хочуть розуміти, що тут не завжди достатньо коштів для того, щоб утримувати ці медичні установи, знаходити кошти на лікування пільгових категорій людей і багато іншого. Це інфекційне відділення є яскравим прикладом того, коли завдяки активній громаді можна досягнути поставлених цілей», - наголошує Ірина Констанкевич.
Також нардеп подякувала волонтеру Сергію Балицькому, який цього дня привіз сюди волонтерську допомогу з Німеччини, а також тим небайдужим громадянам, які власними силами долучилися до хорошої справи.

Завідувачка відділення Ірина Мартинюк розповідає, що це приміщення для інфекційного відділенняпідходить найбільше, адже тут є і окремі входи, а палати невеликі, в яких зручно утримувати малу кількість хворих.

В свою чергу Ірина Констанкевич пообіцяла, що обов’язково приїде на відкриття і зробить свій внесок у таку потрібну ініціативу громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus