USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Колках за вечір горіли два будинки

3 Січня 2023 10:24
2 січня до Служби 101 Волинської області надійшло два повідомлення про пожежі. Обидві трапилися у селищі Колки – горіли приватні житлові будинки. Потерпілих та жертв немає.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

О 21:47 надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку на вулиці Полуботка в смт Колки. Першими за викликом прибули працівники місцевої пожежної охорони смт Колки, за ними – рятувальники 13-ї ДПРЧ смт Маневичі.

З’ясувалося, що вогонь охопив перекриття, поширився на хатні речі. Горіння ліквідували о 22:24. Внаслідок пожежі, що, імовірно, трапилася через порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів, знищено перекриття на незначній площі.

Уже за пів години знову надійшло повідомлення про пожежу в Колках – на вулиці Волинській горів дерев’яний житловий будинок. Тож рятувальники 13-ї ДПРЧ та працівники МПО смт Колки знову вирушили за сигналом тривоги.

Пожежу, що охопила меблі, вікно й частину стіни дерев’яної будівлі, локалізували о 23:45, ліквідували – о 00:16. За попередніми даними, горіння виникло внаслідок короткого замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus