USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

У комісії з реорганізації Луцького ЦПМД № 2 – нова очільниця

26 Серпня 2021 13:31
Луцькі депутати обрали нову очільницю комісії з реорганізації комунального підприємства «Луцький центр первинної медичної допомоги № 2».

Про це стало відомо під час пленарного засідання 17-ї сесії міської ради.

Попередньо, у змінах до рішення міської ради про реорганізацію комунальних підприємств охорони здоров’я Луцької міської територіальної громади та центрів первинної медичної допомоги члени комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови рекомендували депутатам вивести зі складу реорганізаційної комісії директорку КП «Луцький центр первинної медичної допомоги №2» Тетяну Трач. Також пропонувалося керівником комісії призначити медичного директора, завідувачку консультативно-діагностичного відділення № 1 цього ж закладу Світлану Бойко.

Луцькі депутати підтримали ці зміни під час сесії.

Раніше до складу комісії з реорганізації комунального підприємства «Луцький центр первинної медичної допомоги № 2» ввели директорку комунального підприємства «Луцький центр первинної медичної допомоги № 2» Тетяну Трач, головну бухгалтерку закладу Катерину Левчик, медичну директорку Світлану Бойко, начальницю відділу кадрів Наталію Штибу та завідувачку відділом фінансово-економічної роботи та аналітики при управлінні охорони здоров’я Луцької міської ради Наталію Артамонову.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus