USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі чоловік не заплатив за землю майже 400 тисяч гривень

31 Серпня 2023 08:06
Ковельська окружна прокуратура звернулася до суду з позовом в інтересах держави в особі Ковельської міської ради, аби стягнути із громадянина майже 400 тисяч гривень плати за фактичне користування земельною ділянкою комунальної власності.

Про це інформує пресслужба обласної прокуратури.

Прокурори з'ясували, що, маючи у власності об’єкт нерухомості, громадянин користується земельною ділянкою площею понад 1,6 га у Ковелі, на якій знаходиться це майно, без жодних правовстановлюючих документів, та не сплачує орендної плати.

Читати ще: На Волині державі повернули землі оборони вартістю понад 165 млн грн

Через такі дії у місцевий бюджет не надійшло майже 400 тисяч гривень, стягнення яких і домагатимуться прокурори в суді.

Зауважимо, що минулоріч громадянин також лише після втручання прокуратури сплатив у бюджет Ковеля 285 тисяч гривень за користування цією ділянкою.

Як повідомлялося раніше, на Волині у власність держави повернули земельну ділянку лісового фонду вартістю 8 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus