USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі п’яний водій збив дорожній знак та втік. Його розшукали

19 Квітня 2023 14:40
Інцидент стався днями на вулиці Варшавській у Ковелі. Патрульні отримали повідомлення від громадянки, яка розповіла, що щойно стала свідком ДТП. За словами заявниці, вона бачила, як водій Skoda здійснив наїзд на дорожній знак 5.38.1 «Пішохідний перехід» та поїхав геть.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Заручившись підтримкою ще одного екіпажу, патрульним вдалося розшукати авто, дані про яке збігалися з орієнтуванням. Під час спілкування з його керманичем інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити освідування на місці події або в медзакладі чоловік відмовився.

На водія поліцейські склали низку адмінматеріалів, а саме за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ч. 2 ст. 139 (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ковельчанин Показати IP 19 Квітня 2023 16:48
Медальку макоїда дати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus