USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час пожежі у Ковелі евакуювали 19 людей

31 Жовтня 2016 10:41
Під час пожежі рятувальники евакуювали 19 людей з задимленого 5-ти поверхового житлового будинку в Ковелі.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

29 жовтня близько 21-ої години трапилась пожежа в багатоквартирному житловому будинку в місті Ковелі на вулиці Тімірязєва. Мешканці відчули запах диму в під’їзді й одразу зателефонували до Служби порятунку «101».

За 6 хвилин до місця події прибули чергові варти ковельських Державних пожежно-рятувальних частин № 4 та № 19 Управління ДСНС у Волинській області. У процесі розвідки з’ясувалося, що горить підсобне приміщення у підвалі, а отруйний дим заповнив усю сходову клітку будинку. Проведення пожежно-рятувальних робіт відбувалося одночасно у трьох напрямках: 7 дорослих мешканців та 5-х дітей рятувальники евакуювали по сходовій клітці, а 2-х дітей і 5-х дорослих з другого та третього поверхів будинку врятували за допомогою автодрабини та висувної драбини. Усіх громадян направили на огляд до працівників медичної служби. Стан потерпілих задовільний.

У складі ланки газодимозахисної служби бійці ДСНС здійснили гасіння пожежі у підвалі потужними водяними стволами і о 21:45 вогонь був локалізований, а за двадцять хвилин лихо приборкали остаточно. Причина пожежі встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus