USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі правоохоронець стріляв у сусіда. Його вже звільнили

28 Лютого 2023 11:59
У Ковелі поліцейський поранив із вогнепальної зброї сусіда. Інцидент трапився в ніч на 25 лютого в квартирі правоохоронця. Відомо, що поліцейський не був при виконанні службових обов’язків.

Сусіди прокинулися від криків пораненого. Нині постраждалий 45-річний чоловік перебуває в реанімації ковельської лікарні. Поліцейського затримали, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Як розповіли мешканці пʼятиповерхівки, поранений ковельчанин Олег ремонтує автомобілі, тому біля під’їзду часто припарковано дві-три машини, які він лагодить. Про поліцейського Олександра, своєю чергою, знають мало, адже він придбав тут квартиру рік тому. Говорять, що правоохоронець і потерпілий – однокласники.

Одна з мешканок багатоквартирного будинку пригадала, що в той день Олег ремонтував автомобіль Олександра, а ввечері вони разом були в квартирі поліцейського, звідки серед ночі пролунав крик.

У швидкій повідомили, що чоловіка доправили з вогнепальним пораненням грудної клітки до Ковельської центральної районної лікарні. У медзакладі інформували, що нині він у реанімації.

Також відомо, що правоохоронця вже звільнили з лав поліції.

«Він звільнений. За цим фактом розпочато досудове розслідування. Правоохоронець затриманий у порядку ст. 208 ККУ», – сказав головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині Олег Плазовський.
Досудове розслідування здійснює ДБР.

«У ніч із п’ятниці на суботу 25 лютого до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в Ковелі з вогнепальної зброї поранено чоловіка. Як з’ясувалося, стріляв працівник правоохоронного органу, а пораненим виявився його сусід. Працівники ДБР проводять досудове розслідування за фактом замаху на вбивство. Це ч. 1 ст. 15 та ч. 2 ст. 115 ККУ», – зазначила речниця територіального управління ДБР у Львові Тетяна Муравель.

Встановлюють усі обставини події. Призначено низку експертиз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ковелбчанин Показати IP 28 Лютого 2023 14:14
А у цього квазі поліцейського службове посвідчення є!? Довіреність представляти приватну охоронну фірму Нацполіція є!? Сумніваюсь... Це просто бандит!
Ковельчанин Показати IP 28 Лютого 2023 16:12
Що це в Ковелі з тими ментами робиться? Скучно їм стало чи що Мер,може пора щось робить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus