USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі припинили діяльність підпільної АЗС

31 Січня 2018 15:59
Податківці під керівництвом прокуратури Волинської області в ході проведення операції «Акциз-2018» вкотре припинили діяльність підпільної заправки у Ковелі.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

У ході операції встановлено, що ковельчанин на території одного з приватних підприємств здійснює незаконну діяльність, пов'язану з реалізацією дизельного пального невідомого походження. Вказана АЗС діяла без будь-яких дозвільних документів та з порушенням порядку реалізації паливо-мастильних матеріалів.

Відтак, в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 204 КК України, співробітники податкової міліції Волині на підставі ухвали суду, провели обшук на території, де здійснювалась нелегальна діяльність. Правоохоронці під час обшуку виявили та вилучили близько 25 тонн дизельного пального, а також технологічне обладнання, що забезпечувало його реалізацію, зокрема модульні колонки та резервуари. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 1 мільйон гривень.

На даний час проводяться подальші слідчі дії з метою притягнення винних осіб до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ввв Показати IP 1 Лютого 2018 08:19
В Луцьку їх з 10....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus