USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89

У Ковелі родинам чотирьох загиблих воїнів вручили ордени

14 Березня 2024 20:44
З нагоди дня українського добровольця 14 березня 2024 року у Ковелі відбувся захід з метою вшанування захисників незалежності України.

Про це повідомили у Волинському обласному ТЦК та СП.

Заступник начальника Ковельського РТЦК та СП – начальник мобілізаційного відділення підполковник Прищенко Валентин Анатолійович та міський голова Ігор Чайка вручили ордени «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) сімʼям полеглих Героїв: Димарчука Сергія Георгійовича, Наумчука Віталія Андрійовича, Корецького Юрія Юрійовича, Лукашука Юрія Володимировича.

Читати ще: Скільки волинян офіційно мають статус доброволець

«Дякуємо кожному й кожній за відданість і подвиг, мужність та витримку! Дякуємо кожному й кожній, хто вдень і вночі на полі бою показує, що таке справжній героїзм та сила! Дякуємо, що наближаєте нашу Перемогу! Вічна шана та вічна памʼять всім тим хто віддав свої життя заради вільного майбутнього. Ми завжди памʼятатимемо наших Героїв і шануватимемо імʼя кожного й кожної!» – повідомили у ТЦК та СП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus