USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі шостий день у підвалі будинку стоїть вода

27 Грудня 2018 18:14
У будинку, який знаходиться у Ковелі на вулиці Залізнична, 2 через затоплений підвал стоїть страшенний сморід.

Про це повідомляє Район. Ковель з посиланням на слова Вікторії Шилюк.


«З суботи (сьогодні вже 6 день) наш підвал затоплений. Весь сморід у нас в квартирі. З суботи на неділю я з сином ночувала в мами, бо все лише починалось, і сморід був такий, що очі «виїдало».(До речі, це не вперше я ночую в мами через підвал!!!). Жити в мами не варіант, правда ж? В неділю ввечері ми повернулись додому», – йдеться у дописі Вікторії.


Зазначається, що у понеділок жінка та сусіди телефонували до ЖЕКу №1, де сказали, що бригада виїхала. Тому всі чекали комунальників.

«У вівторок я знову подзвонила... Мені пояснили, що воду перекрили, роботу зробили... Дивно, вода далі «стоїть». Сказали, що нема в них насосів, і взагалі «багато роботи», тому нічого зробити не можуть, а мій виклик записали, і в середу - робочий день, бригада ЖЕК 1 приїде і викачає воду», – розповідає жінка.


Однак, навіть у середу проблему не вирішили: «Середа... Вода «стоїть»... Сморід «стоїть»... Горло дере... Нікого нема... Чекали... А тим часом, це все впливає на мого півторарічного сина та на мене з чоловіком, на моїх сусідів. О
біцяли прибрати підвал, винести звідти сміття і т.д. І що? Заставили прибиральницю (жінку) виносити як вийде звідти сміття. Що вона тендітна може зробити? Винесла, що змогла. Потім обіцяли півметровий шар «калу» почистити. Все чекали «поки підсохне»...І ЗАБУЛИ...», – додає Вікторія.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus