USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі стелу пам’яті Героїв перенесли

6 Липня 2016 19:32
Стелу пам’яті на честь загиблих ковельчан ‒ учасників АТО перенесли з бульвару Лесі Українки на Меморіал Слави, - повідомляють у прес-службі Ковельської РДА.

На такі заходи пішли на прохання Ковельської міськрайонної Спілки учасників АТО, міськрайонної громадської організації «Члени родин загиблих в АТО «Віра».

Урочисте відкриття відбулося під час мітингу, приуроченого 72-ій річниці визволення Ковеля і навколишніх сіл району від фашистських загарбників. Право відкрити стелу надали учасникам АТО. Прозвучав військовий салют.

На захід прийшли рідні загиблих героїв, представники районної та міської влади, військові побратими, молодь, духовенство, аби згадати всіх поіменно та віддати данину шани: Роману Данилевичу, Станіславу Максимчуку, Андрію Омелянюку, Андрію Мостиці, Павлу Редьковичу, Олегу Вишневському, Олегу Остапенку, Олександру Артемуку, Олександру Абрамчуку, Олександру Ярмолюку, Олексію Тарасюку, Анатолію Шиліку, Андрію Задорожньому, Сергію Дем’янику, Володимиру Кияну.

Благочинний Ковельського міського деканату УПЦ КП протоієрей Анатолій Александрук спільно з військовими капеланами відслужили панахиду за тими, хто віддав життя за Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus