USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку завершують встановлювати стенд пам'яті загиблим Героям

13 Жовтня 2016 14:49
Завершуються роботи з розширення стенду пам'яті на Театральному майдані Луцька. Підрядники обіцяють встигнути закінчити роботи до 14 жовтня, аби відкриття відбулося в День захисника України.

Нагадаємо, на сайті Єдиної системи місцевих петицій опублікували відповідь на пропозицію Надії Дударь про розширення стенду загиблих воїнів, що у Луцьку.

Міська рада прийняла рішення про фінансування робіт з розширення та реставрації символічного стенду. Підряд на проект отримало приватне підприємством Факторія, а роботи з оновлення стели розпочалися на початку жовтня.

Переважні зміни у зовнішньому вигляді стели пам'яті стосуватимуться тієї частини стенду, де розміщені фотографії загиблих за єдність України. 6-ти метрову конструкцію подовжують ще на 7,5 метра, таким чином, вона зможе вмістити ще 200 фотографій загиблих героїв. 40 фото зі стенду були оброблені дизайнерами підрядника та підігнані під один формат на однаковому фоні. У нижній частині стенду домонтовується ще одна мармурова поличка для квітів та лампадок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus