USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі відновлять міст через залізницю, збудований ще в 1906 році

26 Червня 2021 07:58
Запланована реконструкція шляхопроводу через залізницю на вулиці Незалежності в Ковелі.

Тендер на виготовлення проєктно-кошторисної документації на платформі Prozorro вже оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 29 червня.

Очікувана вартість розробки проєкту на реконструкцію мосту становить 1,094 мільйона гривень.

Проєкт має передбачати реконструкцію шляхопроводу, що перетинає 3-4 залізничні колії. Міст побудований ще в 1906 році.

Реконструкція має передбачати використання прогресивних технологій та нових матеріалів, дорожнього та мостового огородження із металевої стрічки з ефективним антикорозійним захистом, дорожніх знаків з застосуванням плівки з підвищеними фотометричними характеристиками, металевих опор для освітлення, стійкої до зношення горизонтальної розмітки, енергозберігаючих технологій тощо.

Окрім того, проєкт має включати комплекс заходів, склад необхідної інфраструктури для забезпечення ефективного функціонування об’єкту будівництва та рекультивацію тимчасово зайнятих земель.

Проєктно-кошторисна документація на реконструкцію шляхопроводу має бути розроблена до кінця поточного року. Після цього стане можливим оголошення тендеру на самі роботи.

Відзначимо, що цей міст є найстарішим у Ковелі. Відновити його планують упродовж двох років. За попередніми даними, вартість реконструкції становитиме близько 100 мільйонів гривень.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кпв Показати IP 26 Червня 2021 08:20
він вже відновлювався в 90 ті , після того стояли обмежувачі руху, тільки їхати легковим авто, але по чиємусь приказу обмежувачі було знято , напевно спеціально, і міст просів.
Де Показати IP 26 Червня 2021 12:55
Матеріали розслідування шо він збудований у 1906 році і що його люфтваффе і авіація РККА не розбомбили у 1944 році

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus